Oncelikle selamlar arkadaşlar. Ben tamamen hobi amaclı evdeki eşyaları, elektronik aletleri sokup taktığım icin ve elimdeki tornavida setleri her ne kadar sağlam olsa dahi ucları kısıtlı olduğundan Bosch markasının 46 parca tornavida setini almaya karar verdim. Lakin şoyle bir sorun var "Hepsiburada" isimli sitede almaya karar vermiştim. Urunun değerlendirme puanı oldukca yuksek olsa da duşuk yıldız alan değerlendirmelere baktım. Kimisi arabanın icinde daha kullanmadığı halde bits ucların (tornavida ucları yıldız, torx, duz uc gibi) ciddi anlamda paslandığını kullanılamaz hale geldiğini belirtmiş. Kimisi ise kısa kullanımdan sonra aynı şekilde bits ucların kullanılamaz bicime geldiğini belirtmiş.

YouTube'da her ne kadar kısıtlı olsa da inceleme videolarından bir tanesinde yorum kısmına bir kişi daha ucların pas tuttuğunu yazmıştı. Turk birisi tarafından cekilmiş bir videonun yorum kısmına ise birisi ucları WD-40 sprey ile yağlayıp pas tutmasından kurtardım yazmıştı. Sorum bu arkadaşlar, ben şimdi bu tornavida setini alırsam WD-40 sprey ile yağlamadığım takdirde uclarım pas tutacak mı? Cunku bu yıldız uc dediğimiz uclardan ozellikle ph-0 olanı yani kucuk olanı sıklıkla kullanıyorum. Bu uclar haliyle herhangi bir elektronik aletin ic aksamında PCB'ye veya bir bileşene temas edecek. Bu sıkıntı yaratır mı? Ucları ne sıklıkla WD-40 sprey ile yağlamam lazım. Cevaplarınız icin şimdiden teşekkurler. Urunun linkini bırakıyorum: https://www.hepsiburada.com/bosch-46-parca-tornavida-seti-p-HRBSC2607019504