Eşi Yıldız Avcı ve kızları Turku ile 23 gun suren temizlik kampanyasında 300 torba cop toplayan cevrecisi İmdat Avcı'nın biriktirdiği torbalardan 50'ye yakını calındı. Coplerinin calınmasına anlam veremediğini kaydeden Avcı, "Birileri kendilerine paye cıkarmak ve temizlik yaptıklarını soyleyebilmek adına bizim topladığımız copleri caldılar" diyerek, yaşananlara tepki gosterdi.
Yakıt ve cop poşeti desteğini alarak bu kampanyayı başlattıklarını hatırlatan Avcı, "Elimiz boş donseydik kimsenin yuzune bakamazdık. Hem cevreyi temizlemek icin mucadele verdik hem de geri kalan coplerin calınmaması icin mucadele verdik. Bin bir zahmetle topladığımız copleri orman icine saklayarak ayrıca vakit kaybına uğradık. Bu ulkede artık copler de calınıyor. İnanılır gibi değil" dedi.
Botlarının kaybolması sonucu copleri tekneye aktarmakta zorlandıklarını, bu durumun farkına varan Fransız bir ailenin uc gun boyunca kendilerine yardım ettiğini belirten Avcı, botlarını bulan olursa kendilerine iade etmeleri icin cağrıda bulundu.
[h=3]Aksilikler peşlerini bırakmadı[/h] Avcı ailesinin kızları Turku Avcı ise, "Botumuz kayboldu, coplerimiz calındı, yılan, akrep arılarla savaştık ama cocukluğumdan beri bu eyleme katıldığım icin buyuk zevk alıyorum. Sonuna kadar etkinliğe ailemle devam edeceğim" dedi.
[h=3]Marmaris Belediyesi copleri teslim aldı[/h] Netsel Marina'ya yanaşan 14 metrelik ‘Ozanın Turkusu' adlı tekne copleri Marmaris Belediyesi Temizlik İşleri ekiplerine teslim etti. Temizlik İşleri Muduru Suzan Zift, bizzat coplerin tesliminde bulunurken kendi elleriyle tekneden cop arabasına taşımaya da yardım etti. Copler ayrıştırma merkezine goturuldu.
Mehmet Barlas
Hırsızlar sonunda cop de caldı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Hırsızlar sonunda cop de caldı