15TL'ye aldığım kasayı 20TL boya masrafı ile şu şekilde boyadım. Zımpara ile uğraşmadım bunun karşılığı olarak kamerada pek gorulmese de ust kısmında hafif bir leke var. Alttaki gereksiz HDD yuvası benim ekran kartını engelliyordu onu da matkap ile pin yerlerini deşerek cıkardım. Bu arada bu kasayı yaparken değil ama ekran kartının arkasındaki yalama olmuş vidayı matkap ile yok etmeye calışırken elimdeki matkap ucu kırıldı ve bacağıma saplandı, matkap kullanımını onermem pense ile engel taşıyan yeri bukmek daha mantıklı olur.

İc gorunuşu pek fevkalade değil ama onemli olduğunu duşunmuyorum, eğer aklınızda kasa boyamak varsa hic korkmayın gayet basit ve 1 saatlik uğraş ile bir tane alev deseni şeklinde kestiğiniz kağıt işinizi goruyor.

Bu bilgisayarın ozellikleri de merak eden olursa tamamen ikinci el olarak topladım. Ekran kartı haric yaklaşık 200 TL masrafı var. (Kargo ucretleri haric.)
AMD Athlon 4400+ 7GB RAM (1GB+2GB+4GB) DDR2 800MHZ İki Adet IDE HDD 160GB+40GB Bir standart işlemci fanı ve bir tane de kasa fanı. Gigabyte MA78GM-S2H anakart 400W PSU Umarım birine faydası dokunur...