Turkiye'nin 44 ilinde eğitim hizmeti veren Uğur Okulları, Darıca Kampusu'nu duzenlenen torenle hizmete actı. 2 bin 550 metrekarelik kapalı alan ve 2 bin metrekare acık alanda kurulu 20 derslikli kampusun acılış programına Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Darıca Kaymakamı Omer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlce Milli Eğitim Muduru İsmail Oğuz, Uğur Okulları Genel Muduru Nevzat Kulaberoğlu, Uğur Okulları genel mudur yardımcıları, Uğur Okulları Darıca Kampusu Kurucu Muduru İrfan Yılmaz, Darıca Kampusu kurucusu Kenan Demirci, eğitim yoneticileri ve davetliler katıldı.
“Ulkemize ve insanlığa hizmet ediyoruz”
Uğur Okulları Genel Muduru Nevzat Kulaberoğlu acılışta yaptığı konuşmada, “Kurumumuz 51 yıldır ulkemizin ve dunyanın genclerine eğitim uretiyor. Bugun Darıca dahil ulkemizin 44 ilinde 106 okulu ve 77 binin uzerinde oğrencisi, 6 binin uzerinde oğretmeni ile ulkemize ve insanlığa hizmet etmeye calışan bir kurumuz. Var gucumuz, deneyimimiz, ozverimiz ve eğitime adanmışlığımızla cocuklarımıza en iyi eğitimi sunmak icin calışıyoruz. Uğur Okulları gecmişte olduğu gibi bu donemde de cocuklarının iyi eğitim almasını isteyen velilerin, başarılı olmak isteyen oğrencilerin ve mesleklerini profesyonelce icra etmek isteyen ve başarılı olmak isteyen oğretmenlerin ve diğer eğitim paydaşların guvenilir limanı olmuş ve olmaya devam etmektedir. Kurum olarak bu sorumluluğun farkındayız ve bu sorumluluğu en başarılı şekilde yerine getirmeye devam edeceğiz. Bir kurumun dış dunyadaki zorluklarla mucadele edebilmesi icin her şeyden once ic dunyasının guclu olması gerekiyor. Biz 51 yıllık deneyimimiz ve birikimimiz ile bunu sağladığımızı duşunuyoruz. Sınava hazırlık deneyimimizi, tum okullarımıza en başarılı şekilde entegre ederek, oğrencilerimizi en iyi şekilde geleceğe hazırlıyoruz Bu yıl LGS'ye giren her 4 oğrencimizden biri yuzde 5'lik dilimde yer aldı. YKS sınavlarında ilk binde 32 derece elde edildi. Universite sınavına giren oğrencilerimizden 352'si tıp fakultelerine, 6 bin 554 oğrencimizi muhendislik fakultelerine, 752 oğrencimizi hukuk fakultelerine, 4 bin 238 oğrencimizi iktisadi ve idari bilimler fakultelerine, 9 bin 738 oğrencimizi de diğer fakultelere uğurladık” dedi.
“Bu eğitim kurumu bir cınar misali buyuyecek”
Acılış programında konuşan Uğur Okulları Darıca Kampusu Kurucu Muduru İrfan Yılmaz ise, “Dunyada gosterilen tum cabalar; hayatı iyi bir insan olarak bitirebilmek icin ceşitli oğretiler sunar. Bu oğretiler başta aile olmak uzere devlet kurumlarında ve ozel okullarda başlar. Biz de Darıca'mızda Uğur ailesinin bir cınarını diktik. Eğitim sektorune bir fidan diktik. Oncelikle Darıca'da bu fidanın buyumesi icin katkıda bulunan yonetim kurulu uyelerine teşekkur ediyorum. Burada kurulmuş olan bu eğitim yuvamız cınar misali buyuyecek ve ilelebet burada duracaktır” şeklinde konuştu.
“500 oğrenci kapasitesi ile acılıyor”
500 oğrenci kapasiteli Darıca Kampusu'ne 5 Milyon Turk Lirası değerinde yeni yatırım yapıldığına değinen Yılmaz; “Ortaokul ve Anadolu Lisemizin bulunduğu kampusumuzu Darıca ilimize kazandırmış olmanın gururunu yaşıyoruz. 20 derslikli, 2 bin 550 metrekarelik kapalı alan, 2 bin metrekarelik acık alana sahip kampusumuzde STEM Laboratuvarı, Robotik Laboratuvarı, Bilişim Laboratuvarı, Teknoloji Tasarım Laboratuvarı, Fizik, Kimya, Biyoloji Laboratuvarları, Gorsel Sanatlar ve Muzik Laboratuvarları, Uğur Sınava Hazırlık Merkezi, kutuphane, acık ve kapalı spor alanları gibi bircok fiziki olanak yer alıyor” diyerek sozlerini sonlandırdı.
Konuşmaların ardından protokol uyelerinin acılış kurdelesini kesmesiyle Uğur Okulları Darıca Kampusu'nu resmen eğitime acıldı. Acılışın ardından protokol uyeleri ve davetliler eğitim kampusundeki sınıfları gezdi.
Uğur Okulları Darıca Kampusu acıldı
Eğitim Haberleri0 Mesaj
●101 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Eğitim Haberleri
- Uğur Okulları Darıca Kampusu acıldı