Tosya İlkokulunda gorev yaptığı sırada gectiğimiz yıl kalp rahatsızlığı gecirerek okuldan ayrılan ve yaz tatili doneminde ameliyat olarak tekrar sağlığına kavuşan sınıf oğretmeni Halis Sağlam, oğrenci ve veliler tarafından sınıfa girerken konfeti patlatılarak karşılandı. Oğrenciler ve veliler, oğretmenleri Halis Sağlam'a pankart acarak sevgi gosterilerinde bulundu. Halis Sağlam ise cok duygulandığını belirterek, kendisine yapılan surpriz icin teşekkur etti.
İlk olarak Okul Aile Birliği tarafından okulun dış duvarına “Halis oğretmenimize cok gecmiş olsun” yazılı pankart asıldı. Okul Aile Birliği Başkanı Zeynep Nigar Pamukcu tarafından cicek takdim edilen oğretmen Halis Sağlam cok duygulandı. Daha sonra sınıfa yonelen Sağlam, sınıf kapısını actığında oğrenciler tarafında konfetiler patlatılarak alkışlarla karşılandı.
Oğrencilerin sevgi gosterisi karşısında duygulanan sınıf oğretmeni Halis Sağlam, oğrenci ve velilere teşekkur ederek, “Cocuklar nerede kalmıştık” diyerek uzun bir tedavinin ardından ilk dersine başladı.
Cocukların ve velilerin sevgi gosterisinin kendisini cok memnun ettiğini belirten Sağlam, “Meslekte 31 yılını icra ediyorum. 2018-2019 eğitim oğretim yılında gecirdiğim rahatsızlıktan dolayı 1,5 ay kadar uzak kaldım ve yaz tatili ile birlikte tekrar okuluma dondum. Okuluma donduğumde velilerin yapmış olduğu benim icin arkamda duruşları, oğrencilerimin sevgisi samimiyeti bu yaptıkları surprizle heyecan duydum, gurur duydum ve kendime guvenim daha da arttı. Yapılan surpriz benim calışmalarıma azim katacak ve hedeflerimi yukseltecek, projelerimi performanslarımı artıracak" dedi.
Velilerin kendisine sahip cıkmasının diğer illerdeki velilere bir ornek olması temennisinde bulunan Halis Sağlam, “Kimsenin yeri dolmaz değil. Ben gorevi bıraksam benim yerime gelecek başka oğretmenler illaki olacaktır. Belki de benden daha fazlasını da yapabilir. Ama buradaki amac bir insan hasta oldu diye, bir insan ameliyat gecirdiği diye oğretmenden beklentilerin duşmesi değil de daha cok sahip cıkmak, daha cok sarılmak, inanmak, guvenmek omuz omuza birlikte dayanışma icerisinde olmak beni cok fazla gururlandırdı, cok mutlu etti, gururluyum” diye konuştu.
Oğretmenlerini cok sevdiklerini soyleyen Okul Aile Birliği Başkanı Zeynep Nigar Pamukcu ise “Halis Hocamız gecen sene aniden bir rahatsızlık gecirdi. Ondan oturu cocuklardan okuldan ayrılmak zorunda kaldı. Sağ olsun Merve Hocamız geldi bizim cocuklarımızla cok guzel ilgilendi. Bu donem iyi başlayalım istedik. Hem okulumuza hem sınıfımıza yeni bir şey olsun istedim acıkcası. Guzel bir surpriz duşundum mudurum izin verdi. Oğretmenlerimize sahip cıkalım, sevelim ki onlarda guzel oğrenci yetiştirsin” diye konuştu.
Mehmet Unsal
Tedaviden donen oğretmenlerini konfeti patlatarak karşıladılar
Eğitim Haberleri0 Mesaj
●109 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Eğitim Haberleri
- Tedaviden donen oğretmenlerini konfeti patlatarak karşıladılar