Devlet memurları kanunu 48. Maddesi memurluga giriş şartlarını duzenlemektedir. Bu şartları olmayanlar memurluga alınmıyorlar sonradan kayıb edenlerde 98. Maddeye gore memuriyet'den cıkartılıyorlar. Yerel mahkemenin hakında 4 yıl 2 ay vermiş olduğu hapis cezası vardır.dosya yargıtay'da temyiz'de olup kesinleşmemiştir. Adlı sicil kaybım yoktur. Halen gorevdeyim(milli eğitimde oğretmen) bicok yargı kararında ve devlet personel başkanlığının goruşlerinde 98. Maddeye gore memuriyet'den cıkartabilmek icin yargı karanın kesinleşmesi gerektigi vurgulanmıştır disipin soruşturma milli eğitim bakanlıgına memuriyet'den men cezası ile gonderilmiş yuksek disiplin kurulu dosyayı redederek konyaya iade etmiştir. Konyada bir alt ceza olan kademe ilerlemesinin durdurulması cezası uygulamaiştır. Bitmiş bir idari soruşturma kesinleşmemiş bir yargı kararı adli sicil arşiv kayıdı boş,sabıka yok hukum infaz edilmeye başlanmamış yargıtaydadır. Bu durumda bile derdimi anlatacak kimse bulamadım hukuki anlamda yardımlarınızı ve goruşlerinizi talep ediyorum.