Arkadaşlar ben oyunu bıraktığım icin hesaplarımı satıyorum... 41 lvl Rogue Ama Yay yetenekleri daha cok acık ama bıcakda acık.... Aynı Hesap Aynı Serverde Yan Karakter Olarak 33 Buyucu de vardır....

Server = Logos
Karakterler = Buyucu(33) - Rogue(41)

İtem Durumu: Rogue(41) En duşuk + sı +6 dır...
İtem Durumu: Buyucu(33) En Duşuk + sı +4 dur....

Odeme Turu = Mobil Odeme(50 TL) veya 20.000 nakit parası = 20Tl dir...

Mobil Odemede vergi fazla olduğu icin fazla istedim ama Bankaya gidebilirseniz ( 1 G-CASH = 1TL ) YANİ 20TL YATIRIRSANIZ 20.000 JOYPARA SATIN ALABİLİRSİNİZ....

Arkadaşlar Size vereceğim Linkten BU işlemi Halledebilirsiz.... Knigt Yuklu olmadığından Resim cekemedim.... Ama Sizi Kandırırsam Mod Admin vb. Yetkililere Şikayet edebilirsiniz....

• Arkadaşlar Siteye uye olun ... Site ismi GAMESULTAN '' ^^
• Kayıtlı İseniz Griş Yapın ve 20 G-Cash '' Yukleyin ve E - Pin Satın Alınn... Oyun İsmimizz ^^''WOLFTEAM''^^
• Arkadaşlar Sonra Sepete Ekle Diyerek Alın ve Gelen '' E - Pin i ''' bana faceden atın Joygame' ye girerek işlemi yapacağım ve sonra Hesap sizindir... !!!!

• Bahsettiğim Link !! : You do not have permission to view link Giriş yapın veya uye olun.

• Face Link !! : You do not have permission to view link Giriş yapın veya uye olun.
Mesaj veya Arkadaş Ekleyiniz... !!!

• Odeme Seceneklerinin Linki !! : You do not have permission to view link Giriş yapın veya uye olun.

• Buradan Secenizzz !!

İletişim İcin Facebook Adresim : You do not have permission to view link Giriş yapın veya uye olun.

:megafon::megafon::megafon::megafon::megafon: :dj: :dj: