Oncelikle konuyu hangi bolumde acacağıma dair cok duşundum. Donanımı sectim. Herkese merhaba. Cok fantastik bir sorunum var. Şarkı dinlerken ses cok ufak duzeylerde kesiliyor. Size bu durumu şoyle anlatayım:
Bilgisayarınızın destekleyemediği oyunları oynarken mutlaka kasma sorununuz olmuştur.

Kasma sorunu yaşarken arada bir ses boyle gelip gider. İşte benim sorunum o sesin gidip gelmesi. Bu arada yanlış anlamayın butun programlar kapalıyken sadece şarkı acıyorum o halde oluyor bu olay.

Sadece şarkı dinlerken değil her zaman oluyor. Oyun oynarken, film izlerken, şarkı dinlerken vs. Sistemim gayet sağlam ve suruculerim de guncel. Muzik oynatıcı programımda sorun vardır belki diyerek değiştirdim ama aynı sorun devam ediyor. Zaten muzik oynatıcıda problem olsaydı oyunlarda o sorunu yaşamazdım.

Kısacası bu uyuz durum sesli olayların hepsinde yaşanıyor. Aranızda gitarist olanlar varsa onlara durumu şoyle anlatayım: Tremolo efekti kullandınız mı hic? İşte o tremolonun daha yavaş ve daha az olan hali.

Ben bu şeyin donanımsal olduğunu duşunuyorum. Ama format atınca duzelicek diye kocaman bir his var icimde (format atmak istemiyorum). Aranızda boyle değişik bir durumu başarıyla atlatanınız varsa yardımlarını beklerim, saygılar.