Merhabalar, onumuzdeki ay icerisinde duşunduğum,araştırdığım ve yer verdiğim parcalarla yeni bir sistem oluşturmuş ve nihayetinde de almış olacağım. Lakin almadan once kafamdaki soru işaretlerini gidermek ve siz değerli forumdaşlardan fikir almak istiyorum.

Oncelikle topladığım sistem şu şekilde,

Buna ek olarak da:

500 GB SATA HDD LG CD-DVD Room bulunmakta.

1. Bu parcalar birbirine uyumlu mudur?

2. Kasa 500w PSU ya sahip ancak 12v kanalından 360w verebiliyormuş diye okumuştum, psu sistemi kasmadan rahat calıştırabilecek kapasiteye sahip mi?

3. Sistemi vatan pc'den topluyorum ve internet mağazasından almayı duşunuyorum. Lakin parcalar evime geldiğinde nasıl birleştireceğimi bilmiyorum bu nedenle parcaları aldıktan sonra bir vatan şubesine gitmeyi ve orada montaj ettirmeyi duşunuyorum. Soruya gelirsek dediğim şekilde vatan benimle ilgilenir ve sistemin montajını yapar mı? Yaparsa herhangi bir ucret alırlar mı?

Aylardır almayı duşunduğum sistem bu şekilde ve artık parcalarda bir değişiklik yapmadan bu sistemi almaya karar verdim. Bilgisayardan pek anlamadığım icin doğal olarak internette sorularıma cevap arıyorum. Benim gibi hic bir yakınımda anlamadığı icin danışamıyorum ve mahalle pc dukkanlarına da guvenmediğimden dolayı(ki daha once yaşadığım tecrubeler var) da oralara goturemiyorum.
Vakit ayırıpda sorularımı cevaplarsanız gercekten cok memnun kalacağım. Teşekkurler...