Bilgisayarımda iki adet mikrofon girişi var biri on biri arka panelde. Arka panele mikrofon taktığımda aynı sıkıntıyı yaşamıyorum ama mikrofonu on panele taktığımda yan girişine takılı olan kulaklığın sesini de iletiyor. Aynı kulaklığı monitordeki girişe takınca yine problem yaşamıyorum. Driverlarım guncel, stereo mix devre dışı driverları birkac kere silip tekrar da yukledim aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Hoparlor ozelliklerine girdiğimde bazen jack bilgisinde iki adet Sa So yeşil on panel 3.5 jack gosteriyor. Problemle bir alakası olabilir mi bilmiyorum ama on girişler bir şekilde kendi aralarında karışmış gibi gorunuyor anlam veremedim bir turlu. 10 gunluk bir PC iki uc gundur bu problemi yaşıyorum. Audio'in (mavi) girişe mikrofon bağlamaya calışıp başarısız olmuştum onunla alakası var mı bilmiyorum ama ondan sonra başladı bu problem. Akustik eko iptali ile bir miktar kurtulabiliyorum ancak bu seferde PC'de yuksek sesli bir şey acıksa Benin sesimi de iletmiyor ya da sesim cok uzaktan gibi iletiliyor. Bu iki jack girişi neden birbirine karışmış durumda bir cozum onerisi olan var mı?