Sevgili hocalarım, ben ticaret meslek lisesinde okuyan ama ufku geniş olan bir oğrenciyim. Derslerimde kotu olan yok ve her dersi ayrı bir zevk ile dinliyorum.
Malum Ticaret meslek lisesinde olmamız benim sayısal bolum secmemi engelliyor, sorun değil. Ben her bolumu seven biriyim.
Uc hedef koydum. Birincisi Edebiyat fakultesi ve sonucunda oğretmen olmak, neden diye sorarsanız bende sizler gibi oğrenci yetiştirip 10-15 yıl sonra yetiştirdiğim oğrencinin iyi yerlere gelip bana teşekkur etmesine hevesleniyorum. Başarılı oğrencilere ozguven vermek istiyorum, aynı şuan ki hocalarımın bana yaptığı gibi..
İkinci hedefim bolumum olan Muhasebe alanında veya Ekonomi alanında kendimi geliştirmek, fakat bu plan daha arka planda kalıyor.
Ucuncu hedefim ise hukuk, hukuk bana gore bir meslek mi bunu oğrenmek icin ceşitli hakim tanıdıklarımla konuşacağım. Buda biraz daha arka planda kalıyor.
Sonuc olarak sorum şu, Turkiyede oğretmenlerin durumu nedir, bir oğretmen ortalama kac ay, yıl atama bekliyor? Hepiniz heveslenerek bu işe atıldığınızda zevk almayı başardınız mı? Saygılarımla.
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- İlkokul ve Ortaokul
- Değerli hocalarıma sorum