Merhaba arkadaşlar bu konuda sizlere okcu icin hangi bowu takmanız gerektiğine değinicem.

Oncelikle okcu oynuyorsanız bircok bow alternatifiniz var ama coğu işinize yaramaz.

1- Eğer kasılmak icin bow arıyorsanız hic kuşkusuz size +1 reb iron bow oneririm hem parası uygun hemde atağı iyi tam bir kasılmalık bow diyebilirim zaten slotlarda dolaşırsanız coğu kişide olduğunu gorebilirsiniz.

2- Eğer diyorsanız ben ardream oynayacağım o zaman size chitin bow yada eagle eyes oneririm +7 veya +8 hangisini alabiliyorsanız paraya bakar biraz chitin bowun verdiği bonus işinize cok yarayacaktır ayrıca fr ile birlikte kullanırsanız daha iyi atack sağlayacaktır. ee ye gelirsek ee de super silah verdiği bonuslar str ve def size cok katkı sağlayacaktır. Şahsen ben secim yapsam 2 si arasından ee yi secerim.

3- Ben Base oynayacağım derseniz enion bow u yada yine ee yi size oneririm enion bow alırsanız lightning ozelliği sayesinde 62 skiliyle karşınızdaki adamı kitleyebilirsiniz bu ozellik pk da cok işe yarar bilenler bilir ee ise yukarda anlattığım gibi aynıdır.

4- LvL ınız yuksekse ve cz oynayacaksanız size wfc yada yeni cıkan bow olan azagai yi oneririm paranız coksa azagai alın wfc de cok iyidir ancak und wfc felan almayın alacaksanız bombastic yada fire rain alın fire rain almaya ozen gosterin en kaliteli wfc odur.

İyi oyunlar inşallah yardımcı olabilmişimdir.

NOT: Bu yazı Forumexe.com icin Miramis tarafından yazılmıştır.​