Galatasaray Kulubunun kurucusu Ali Sami Yen, kulubun 117. kuruluş yılı etkinlikleri cercevesinde mezarı başında anıldı. Ali Sami Yen'in Ferikoy Mezarlığı'ndaki kabri başında gercekleştirilen anma torenine, Galatasaray Kulubu Başkanı Dursun Ozbek ve bazı yonetim kurulu uyeleri, Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan, Galatasaray Eğitim Vakıf Başkanı İnan Kırac ile sarı-kırmızılı camiadan isimler katıldı. Torenin ardından Dursun Ozbek ve beraberindekiler, aynı mezarlıkta bulunan Beşiktaş Kulubunun efsane başkanı Suleyman Seba'nın kabrini de ziyaret etti. Basın mensuplarına acıklamada bulunan Dursun Ozbek, kulubun 117. yılını kutlamanın gururunu yaşadıklarını dile getirerek, "117. yılın, Galatasaray'a hayırlı olmasını diliyorum. Galatasaray'ı nice 117. yıllara taşıyacağız." dedi. Bu sezon Avrupa kupalarında mucadele eden ve 4. haftadaki macların tamamını kazanan 4 Turk takımının performansını değerlendiren Ozbek, "Avrupa'da oynayan takımlarımızı tebrik ediyorum. Gercekten dun gece guzel sonuclar aldık. Ozellikle ulke puanı icin cok onemliydi. Bu sene inşallah alacağımız neticeler sonucunda gelecek yıl Turkiye'yi Avrupa'da temsil edeceğiz. Galatasaray, olduğu her yerde en iyiyi yapmış ve Turkiye'yi gururla temsil etmiş bir marka." diye konuştu.