Merhabalar, Mystic Light programı RAM'leri ve diğer bileşenleri gormuyor. Programın başka bir program (yazılım) ile cakıştığını yuksek oranda duşunuyorum. Daha once de gerek yabancı kaynaklar olsun, gerek sosyal olsun cozumlerini cok aradım... Ne yazık ki denediğim tum yontemlerde (Reddit dahil) cozume ulaşamadım. Hani derler ya "acil durumda camı kırın!" en son Recep Bey'e ulaşmak istedim. Umarım sorunumla ilgilenir, gerekse TW'den bağlantı kurmasınıda rica ediyorum. Epey bir cozum denedim "clean ınstall dragoncenter" dahil...
Dipnot eklemek istiyorum, cozum yontemlerini uygularken tesadufen Mystic Light RAM'leri gordu ancak tekrar gitti. Nasıl oldu anlatayım...
iCUE yazılımı da mevcut idi bende (şu an yuklu değil). iCUE yazılımını kurduktan sonra bu yazılım ile alakalı "aygıt yoneticisinde, iCUE yazılımıyla yuklenen bir aygıt vardı devre dışı bıraktım ve kaldırdım. Daha sonra uygulamalardan iCUE yazılımını bulup repair (onar) dedim. Tabii bu işlemleri aynı anda yaptım daha sonra anlık olarak Mystic Light'a bakarken ataş simgesi, RAM simgesi, SSD ve kasa simgelerinin geldiğini gordum ancak Mystic Light'ı yeniden actığımda tekrar gitti. Bu arada Mystic Light'ı temiz kurulumunu yaptıktan sonra donanımları yine goruyor ancak Mystic Light'ın eski surumunu yukluyor ve Dragon Center'da sadece Mystic Light seceneği gozukuyor, diğer hizmetleri (monitor, true color, user scenario, Gaming mode vs gozumuyor, ayrıca ARGB modları eksik yukleniyor ve sekronize calışmıyor ve delay oluyor.
Recep bey, eğer ilgilenirseniz cok memnun olurum. Ozel olarak istediğiniz sistem bilgileri olursa konu altında yardımcı olmaya calışacağım. @recep Baltaş @ali Gungor
Mystic Light RAM'leri gormuyor
Sistem & Ofis Programları0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Sistem & Ofis Programları
- Mystic Light RAM'leri gormuyor