5 sene Driver Booster, Advenced System Care vb iobit urunleri kullanan biriydim. Son donemlerde sıkca bu forumda bunların zararlı olduğunu okudum. Bu tur yazilimlara cop yazilimlar dendigini, ayni sekilde CCleaner'a da cop dendigini sizden okudum. PC'den buradaki insanlarin daha cok acok anladigina guvenerek gecen hafta yeni gamer notebookuma gectigimde ilk Windows kurulumumu yaptım ve bu sefer hicbir ek bilgisayar yardımcı programi kullanmama karari aldim. Suruculeri ve Windows'u guncelledim, aygit yoneticinden tek tek guncellestirmeleri kontrol ettim. Ama eminim ki bugun bir surucu guncelleme programı kursam bana en az 10 guncelleme gosterir. Donanim kimligi ile guncelleme ise standart kullanıcı icin ust duzey bi yontem. Sorularim sunlar;
Windows Update'in yeterli surucu guncellemesi yaptigina %100 inanabilir miyim?
Ek sistem yazilimlari Windows'u bozuyor da temiz Windows halinde arama(Windows Search& Runtime Broker) neden Chrome kadar RAM kullaniyor? Windows cok mu normal calismakta?
Microsoft Vision ++C gibi oyun yazilimlari icin Windows update yeterli mi?
Sitemim Windows'a, ben hicbir ek yazilim kullanmadan en ust performansa ulasabilecek miyim bunu merak ediyorum.
i5 7300HQ GTX 1050 8 GB 2400 MHz RAM 1 TB WD Blue
Surucu guncelleme yazılımı kullanılmalı mı?
Sistem & Ofis Programları0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Donanım ve Bilgisayar
- Sistem & Ofis Programları
- Surucu guncelleme yazılımı kullanılmalı mı?