Adıyaman'da, 1 ay once katil zanlısı Murat C. tarafından 6 yerinden bıcaklanarak oldurulen 13 yaşındaki Huseyin Nasrullah Celik'in annesi Saliha Celik ve babası Sadık Celik ikinci kez yıkıldı. Adana'nın merkez Yureğir ilcesinde babasıyla yaşayan 21 yaşındaki Muhammed İbrahim Celik, Seyhan Nehri'nde olu bulundu. Dalgıc ekipleri tarafından cansız bedeni cıkarılıp Adana Adli Tıp Kurumuna goturulen Celik'in cenazesi ailesi tarafından alınarak Adıyaman'a getirildi. Adıyaman Yeni Mezarlık Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Yeni Mezarlık'ta bulunan kardeşi Huseyin Nasrullah Celik'in yanına defnedildi. Polis suda cansız bedenine ulaşılan Muhammed İbrahim Celik'in cinayete kurban gidip gitmediğini araştırıyor.
"1,5 ayda 2 tane evlat acısı cektim"
Her iki oğlunun da fotoğraflarına bakarak gozyaşları doken acılı anne Saliha Celik, “Benim oğlum katledildi. Tıplı Huseyin'in katledildiği gibi. İki kardeşi artık bu şekilde tutacağım, yan yana gomeceğim. Ben 1,5 ayda 2 tane evlat acısı cektim. Ben onu kasımda askere gonderecektim. Ben sadece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sesleniyorum, beni kendi kızının yerine koy. Kendini benim yerime koy, benim intikamımı al, almıyorsan da bana ver. Benim cocuklarım nasıl katledildiyse bende onlara aynısını yapayım” diye konuştu.
Cihan Kizir