Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk macında Club Brugge ile 0-0 berabere kaldı. Club Brugge Teknik Direktoru Philippe Clement, mucadele sonrasında basın mensuplarına acıklamalarda bulundu.
[h=3]"MUSLERA COK İYİYDİ"[/h] Clement, "Daha fazlasını hak ettiğimizi duşunuyorum. Takımım, cok iyi bir takıma karşı cok iyi mucadele etti. Organizasyonumuz, presimiz, yarattığımız şanslar vardı. Rakip kale onunde birazcık daha iyi olabilirdik. Muslera cok iyiydi. Bence, acık bir penaltımız da verilmedi. Eğer bu penaltı verilseydi, hak ettiğimiz 3 puanı alabilirdik." dedi.
Philippe Clement [h=3]"TAKIMIM BUGUN COK COK İYİ OYNADI"[/h] Clement, "Eğer macı analiz edecek, iki takımın ne kadar cok pozisyon yakaladığına bakacak olursanız biz daha cok şans yakaladık. Ancak, mac bitti. 1 puan aldık, 5 zorlu macımız daha var. Her macta maksimumuzu vereceğiz. Sanıyorum takımım bugun cok cok iyi oynadı. Cok iyi bir karakter gosterdi. Daha iyi, daha kaliteli bir takıma karşı kalbimizi sahaya koyduk. Kalan 5 macta da yine aynısını bekliyorum." diye konuştu.
Spor Toto Super Lig Mac Sonucları ve Puan Durumu