Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Cebi, sponsorluk anlaşması icin duzenlenen toplantıda acıklamalarda bulundu.
Basın mensuplarında soruları cevaplayan Cebi, teknik direktor Valerien Ismael'in takımdaki geleceğiyle ilgili konuştu. Ahmet Nur Cebi, Fransız calıştırıcı ile yola devam edeceklerini ifade etti.
İşte o sozler...
Ahmet Nur Cebi: Bir onceki TFF seciminde başkan olmam icin teklif geldi ancak Beşiktaş benim icin kutsal. Zor durumda olduğumuz bu donemlerde burada kalmam gerektiğini duşundum. Onumuzdeki secimlerde TFF başkanlığı ile alakalı bir planım yok.
"HOCAMIZLA YOLA DEVAM EDİYORUZ"
"Valerien Ismael hocaya guveniyorum. Kupayı ve şampiyonluğu hocamız ile kaldırmayı planlıyoruz. Yola devam ediyoruz, fikrimde bir değişiklik yok."
Beşiktaş'ı biz cok iyi toparladık. 3 ay once aday olmayanlar şimdi takım kotu gitse de aday olsak diye bakıyorlar, iştahları kabardı.
"Henuz ihtiyaclarımızın tamamını gormediğimizi, geri kalan kısımların da iş adamları tarafından tamamlanmasını talep ediyorum. Her yıl 1 milyar TL faiz odeyen kuluplerin ayakta kalması mumkun değildir."
"Beşiktaş'ın cok guclu olduğunu biliyorlar ve bizi iceriden yıkmaya calışıyorlar. Beşiktaş taraftarına sesleniyorum. Hocamıza, futbolcularımıza lutfen sahip cıkın. Hocasıyla ilgili eleştiri yapan bir tane futbolcu yok. Herkes onunla uyum icinde calışıyor."
Hoca, eleştirilerle hic ilgilenmiyor. Ondan daha cok ben uzuluyorum. Sadece bu eleştirilerin nedenini anlayamadığını soyluyor. Kendisini aşağıya cekmeye calışanlar boşa uğraşıyor, hoca pek takmıyor. Onlar da işlerine baksınlar."
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Cebi'den Valerien Ismael sozleri!
Spor Haberleri0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Cebi'den Valerien Ismael sozleri!