Hepsiburada Home Konfor Koşe Koltuk Takımı Vizon isimli urunu satın aldım.
https://www.hepsiburada.com/hepsibur...-HBV000007NVUT

Urunu almaz olaydım dediğim sureci sizinle paylaşmak istedim.

Bu urun sayesinde Hepsiburada'nın ne kadar kotu bir yonetiminin olduğunu anladım. Kısa anlatayım;
Urunun acıklamasında aynen şu ifade yer alıyor.
"Koltuklar demonte ayak olduğundan taşıma esnasında yere temas etmemesi icin ayakların olduğu yerde kucuk bir aparat vardır. Bunu kolaylıkla cıkarıp ayakları monte edebilirsiniz"
Urun elime geldiğinde ise bahsettikleri aparat yerine guclu bir zımbayla ayakların yerine zımbalanmış tahta parcaları vardı. Bunları sokmek gercekten sorun. Ayrıca urun icinde garanti belgesi ve kuruluma dair herhangi bir şey cıkmadı. Bu durumu doğal olarak muşteri hizmetlerini arayarak ve mesajla bildirdim. Hicbir şekilde yardımcı olunmadığı gibi istiyorsanız urunu iade edebilirsiniz diye cokta fifi der gibi bir mesaj attılar. Hadi olabilir dedim firma tok yemiştir urunu ondan iade istiyordur dedim ama iade surecini bu mesajlaşmayı yaparken gecirdim. Neyse ben yandım başkası yanmasın diye urune yaşadıklarını yorum olarak yazdım. Ancak urune yaptığım yorumun onaylanmadığını gordum. Sebebini sordum gelen cevap aynen şu şukilde;
"Yayınlamama kriterlerimiz: Beş kelimeden kısa yazılmış yorumlar, hakaret iceren (tedarikciye, firmamıza, urune veya markaya), fiyat bilgisi verilen, farklı markaları kıyaslayan, tedarik ile ilgili sorunların belirtildiği, urunun firmasını eleştiren, soru sorulan, link bilgisi verilen, urunde gozlemlenen arızadan bahsedilen, teslimat - kargo sorunları ile ilgili yorumlar, argo kelimelerin kullanıldığı yorumlar onaylanamamaktadır. "
Yorumlarda hicbir şekilde eleştiri sorun vs. Den bahsedilmemesi gerekiyormuş... Arkadaş amacınız ne anlam veremiyorum. Ben bir urunu almadan once yorumlarına bakıyorum ki daha once alan kişiler sorun yaşamış mı yaşamamış mı diye oğreneyim. Gel gor ki bunlar urunle ilgili eksiklikleri yorumda belirtilmesini yasaklamış. Ben Hepsiburada'nın bu yuzunu gordum. Ondan dolayı arkadaşlar urun yorumlarına kanmayın zira urunle ilgili sorun eksik vs. Memnun olmama gibi ciddi sorunlar yaşayanların yorumları onaylanmıyor. Cok basit yorumlar onaylanıyor sadece...