oğlum babasına baba diyemiyor,yardım
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- oğlum babasına baba diyemiyor,yardım
-
14-10-2022, 09:30:57merhaba meltem hanım benim sorunum belkide hic karşılaşmadığınız bir sorun.eşim işi nedeniyle yurtdışına gidip geliyor.bazen 2 bazen 3 ayda bir geliyor.1 hafta veya 15 gun kalıyor.oğlum 5 yaşında.eşimin işleri bu şekilde olmaya başladığında oğlum,2.5 yaşındaydı o zamanlar boyle bir sorun yoktu.son 1.5 senedir oğlum ne babasına baba,diyor nede diğer teyze dayı hala babaanne dede aneanne bunlara hitap edemiyor.abi abla kavramı zaten hic yok.teyzesine dahi ismiyle hitap ettiği icin onla cok rahat.babaanne ve dedesine isim takıyor.onlarl hitap ediyor.sadece bana anne diyor benm dışımda hic kimseye sıfat yuklemiyor.soyletmeye calıştığımda ise utanıyor.sessizce baba,dede,teyze vs soyluyor ki o kişi duymasın.sanki yanlışmış gibi.baba diye yazdırdığımda bile babasının adını soyluyor.(bazı yazıları okuyabildiği icin)kendisine bu durumda bir cocuk varmış,neden boyle yapıyormuş dedğimde ya o ortamdan uzaklaşıyor yada abuk sabuk hareketler yapıyor.konuu değiştiriyor.neden boyle yardımcı olabilirmisiniz.teşekkurler