Sorumun ve cevabınızın bu sorunu bizzat yaşayan veya sevdiklerinde bu rahatsızlık bulunan arkadaşlarıma bir nevi yardımcı olması dileğindeyim.
Erkek arkadaşımda anksiyete bozukluğu var,biz yedi aydır beraberiz dolayısıyla hastalığın hikayesini cok ayrıntılı bilemiyorum,duzenli olarak ilac kullanıyor hap ve suya damlatılan şeklinde.
Kişilik olarak da pozitif diyebilirim ama coğunlukla depresif ve yapı olarak mutsuz.Cok cabuk demoralize oluyor,icine kapanıyor ve adeta etrafına bir duvar oruyor.
Bazı konularda cok takıntılı,kucuk bir olayı kendi kafasında kurup buyuk bir olaya donuşturebiliyor.Bir-iki saat ilgilenmesem beni sevmiyorsun,benden soğudun gibi yorumlar yapıp surekli ilgi bekliyor.
Ben bu durumla şu anda başa cıkabiliyorum,ona istediği ilgiyi ve sevgiyi ekstradan hissettiriyorum ama biz evlilik de duşunuyoruz,bu durum ileride aramızda cok problem cıkarır mı?
Kesin bir tedavisi var mıdır ya da Allah korusun daha da ilerlediğinde ben nasıl davranmalıyım?
Sonucta benim de gunumde olmadığım,gergin olduğum,anlayış ve ilgi beklediğim zamanlar olabiliyor,olacak.Her zaman bu kadar sakin olamayabilirim

Cevabınız icin şimdiden teşekkur ederim.