Sevgilim bana aşırı takıntılı sizce bu bir hastalık mı ?
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Sevgilim bana aşırı takıntılı sizce bu bir hastalık mı ?
-
14-10-2022, 09:26:53Şimdi arkadaşlar benim 2 kusur yıllık bir ilişkim var. Son 6 aydır erkek arkadaşımı hic tanıyamıyorum. Beni cok cok seviyor bunu biliyorum tırnagımın ucuna zarar gelse dunyayı yakar aması var bu işin... Aşırı derecede sinirli en ufak şeye bağırıp cağırıyor bu bağırma vurmayla da sonuclandı bir kac kez. Bunun nedeni de hep ama hep kıskanclık. Etek makyaj falan bunları gectm ben bunlar değil. yolda yururken karşıma bakmama kızıyo otobuste oturmama kızıyo yanıma biri otur diye. Kendi oz kardeşiyle bile konuşunca kıyameti koparıyor. beni okuldan eve evden okula bırakıyo. şu 1 yıl icinde hic bir arkadaşımla goruşturmedi beni. Kendinden başka kimseyle vakıt gecirmemi istemiyo. babamla bile gezmeye gidince kıyamet koparıyo. şuanda işten cıktı ve sırf gunduz okula bırakablmek icin gece işi arıyo. beyaz renkte kıyaftlermn hepsi copte giydrmyo. Sacımı asla duzleştiremem. her an mesaj attırıyo butun gun mesajlaşıyoruz kndi erkek kuzenlerimi bırakn kız kuzenlerime bile gondermyo beni napıcam bilmiyorum sizce normal mı bunlar ?