2 senelik evliyim daha minicik bir oğlum var eşimi de cok seviyorum. 2 ay oncesine kadar bukadar kotu değildim olacağmıda duşunmuyordum ama 2 ay once hayatımın en rezil gunlerini yaşadım kendimi kaybettim adeta. 2 tane kayınvalide eşimin uvey ve oz kardeşleri ailemin huzurunu mahvettiler. hamileliğim bile bu insanlar yuzunden stresli gecti kah eşimin eski sevgililerini anlattılar bana kah eşime olan borclarını bizim sana borcumuz yok diyerek kendileri sildiler ve eşimi tam 3 kez ağlattılar ve bende şahit oldum buna. daha duğun gunu altınlarımızın kavgasına duştu kayınpederim bunların hepsi benim icimde birike birike onlara karsı nefrete donuştu 2 ay once cok iğren bir olay ortaya attılar uvey kaynana tarafından yenilir yutulur cinsten değil benim aileme hakaretti resmen bu ne yapmaya calıstıklarını anlamadım ben annem kardesim ayrı gozyası doktuk hep ve allahıma havale ettim hepsini ne oldu uvey kayınvaliden haftasına merdivenlerden yuvarlandı kafayı gozu dağıttı. şu anda seslerini duymaya bile takatim yok hemen sinirlerim alt ust oluyor eşime karsı bir tavır alıyorum ve kavgaya donuşuyr bu sebep. sanki onu itip kakan surekli uvey muamalesi yapıp parasını bir guzel yiyip sonrada yuzune gulup arkasından konusan onlar değilmiş gibi bana onları savunuyor ve bu beni dahada cığırımdan cıkartıyor . kendide kabul ediyor ailesinin beş para etmez insanlar olduğunu o uvey annesinin yalancı ara bozucu bir insan olduğunu kendisi soyledi bunların hepsini ama bana sen saygında kusur etme diyor gerisini bosver diyor ne yapayım iyi ya da kotu ailem diyor bende kabul ediyorum bunu ama dayanamıyorum dun yine onlara telefon actı o kadının sesini duydum ya hemen agresifleştim kendi kendime konusmaya basladım nefretimi dışarı cıkardım sonra bide eşim ustune emrivaki yapıp sende konus dedi bende simdi istemiyorum konusmak diyince kafa sallayınca sen gorursun tamam diyerek daha da dellendim ve birbirmize girdik benim sesim yukseldi birbirimizi darp ettik o anda kendimi kontrol edemiyorum aslında sussam hic problem kalmayacak ama artık onu yapamıyorum ağlıyorum ağlıyorum o arada dahada cok sinirleniyorum eşime karsı da nefret duymaya baslıyorum bazen kendimi sesli konusmalara veriyorum bir anda kendine gel diyorum sonra ne oluyor sana ama engel olamıyorum bugun sabah eşime hadi gel kahvaltı yapalım dedim yok uyuyucam ben diyince kendime tavır yapıldığını duşundum 2.kez daha 3. kez daha yanına gittim hadi kalk sende ye diye yine aynı tepki ile karsılasınca bir baktım canavar oldum eşime saldırmaya basladım bana vurunca o canavar dahada sinirlendi bende vurmaya basladım suan kendime inanamıyorum nasıl bu durumlara geldim ben allahım diyorum eşimi cok ama cok seviyorum eşimle ilgili sorunumda yoktu ama ailesi her yaptıkları ile icimdeki nefreti buyuttuler suan engel olamıyorum ve benim yuvamı zedeliyor seslerini isimlerini bile duymaya katlanamıyorum. kendime kendime kafamda surekli birseyler kuruyorum bana bunu derlerse bende boyle yapıcam falan filan sayıyorumda sayıyorum ofkemi kontrol edemiyorum ondan sonrada nefesim kesiliyor nefes alamıyorum.. ne yapayım ben şimdi . İstanbulda bildiğiniz iyi bir psikolog var mı kızlar ...