merhaba dogru yere mı avtım konuyu bılmıyorum.senelredir abartısız soyluyorum bunu senelerdir kendimi hep mutsuz hissediyorum herkesin kahkalarla gulduğu bişeyde ben gayet ciddi ya hic alakasız bişeyde aglamaklı oluyorum.kendımı surekli pis hissediyorum sabah yıkansam akşam mutlaka tekrar yıkanıyorum kışın .yazın bu sayı evdeysem 4 yada 5 i de buldugu oluyr.ellerimi biryere değdirdiğimde iğreniyorum..klozete asla oturamıyorum mesela ,biri elini yuzume surdumu kıyametı kopaıyorum hep canım sıkkın,guzel birşey oldumu sevinemiyorum cok sevinince ardından mutlaka kotu birşey olur inancına sahibim cunku. etrafımdakılere hayatı zorlastırıyorum bense hayattan hıc zevk alamıyorum.aşırı takıntılarım var herseyı takar hep olumsuzu duşunurum.tum insanlardan şuphelenir oldum her konuda ,bana gercekten iyi davrananlara bıle.bunula beraber mesela icimden konusamıyorum. hanı kendı kendımıze icimizden konusuruz ya ben bunu yapmaya calıstıgımda beynım yavaslar gıbı oluyor ve kelımelerı normalden yavas telafuz edıyorum cogu zamanda aynı kelımeyı dogru soylemediğimi duşunup 4 5 kez tekrar edıyorum.bırkac kez doktora gıtmeyı duşundum ama sonra hep iyiyim diye kendımı kandırıp gitmedim ama kendımden cok rahatsızlık duyuyorum.ben hastamıyım ?