Merhaba Sorunlarımın bu boyuta geleceğini tahminh edemedm . Ortaokulda pısırık denilen kendisiyle dalga gecilmeye izin verilen kısa boylu kilolu biriydim hala da oyleym . Surekli cevremdeki insanlar ozel okulda okuduğumdan beni dışladı oyle kaliteli bir dostluk kuramadım gerek cevremdeki insanlarla gerek ailemle .Lisede ailemin isteklerine rağmen liseyi dışarıda bir Fen lisesinde okudum.Ve yine ben sınıfta dikkat cekmeyen kimse ile konuşmayan bir tiptim Dini olarak orada oğrenmem gereknleri oğrendm ve kapandım eve geldiğimde aşırı şiddet ve baskı gordum ve acılmak zorunda kaldım sorunlar aslında burada başlıyor kimse benle ilgilenmemeye başladı sanki dinden cıkmıştım dışlamalar vs cevrem cok değişti destek bulamayınca bende dozumu aştım eskiden sıcak bakmadığım erkek arkadaş meseleleri vs. daha bircok şey işte .sonra yen, arkadaşlıklar edindim 4lu gruptuk superdi herşey sonra o grupta yıkıldı herkes ayrı şehirlerde zaten ve ben gene yalnız kaldım
Nerede bir kapalı gorsem ozenirim. Daha 18 yaşndayım fakat cok kotuyum sorunlarım nereye gidecek bilmiyorum . Dışarıda okuduğum okul bana ters etki yaptı Oss sınavında istediğim başarıyı elde edemedm . bende 2. kez hazırlandım evde bu boyle daha da kotu olacaktı surekli kavga evde anlayışsızlıklar ama ben surekli calıştım cevre dahi edinmedm bir ara cevrem cok genişti sonra bir mesele (prensip diyelim)yuzunden sildim attım ve sonuc yalnız kaldım Tıp kazanacak sevideyken şuan puanım beslenme diyetetiğe yetiyor( oyle gelecek) istemediğim bir meslek
kısacası hedeflerime ulaşamadım herşeyi yaktım yıktım herkesi sildim ne olsa ben gidecektm yeni bir cevre kuracaktım ama olmadı
Dayanamıyorum şuanda kazanan arkadaşlarımı gorunce kahroluyorum
Evde bu surekli yuzume vuruluyor okul yuzunden diye diretiliyor . Şuan inanın hayatımın gidişatına dahi devam edemiyorum Evdeyim fazla buyuk bir şehirde yaşamıyorum imkanlarım kısıtlı yuruyuş vs. iyi gelecek ama olmuyor .hayatıma bir yon vermeliyim gerek ilac tedavisi gerek psikolog bazen heryeri yıkıyorum bağırıyorum istemsiz kendime engel olamıyorum ne oldum hic anlayamıyorum bunlar sınavı kendime gore kazanamama nedenlerimden dolayı

biri bana kilolusun dese acayip canım sıkılıyor mağazada 44 beden giyerken adeta kendmi kotu hissediyorum alışverişlerde moral bozukluğu ile donuyorum annem teselli ediyor kalıbı dar vs. sıkma canını diye ama olmuyor hala berbatım ve sanki 30larımdayım kimse benimle ilgilenmiyor arkadaşlık kurmak istemiyor

Ve ben biliyorum bunalımdayım ne yapmam gerekli cok uzun oldu yazım ama okuyup cevap verrseniz tanı koyarsanız mutlu olacağım iyi geceler .

Şimdiden cok teşekkurler