Merhaba,surekli takipcinizdim ve yeni uye oldum.Şimdi yazacak olduğum şeyler cok sacma ama beni anlayabileceğinizi duşunuyorum.Tanıdığım kimselere anlatamıyorum.Ben izlediğim bir dizi filme inanılmaz bağımlı kaldım surekli baştan baştan izliyorum..yani cok etkileniyorum kendi hayatımı o hayatlarla kıyaslıyorum.Aslında dizi izleyen bir insan değilimdir oyle cok televizyon izlemem.Neyse Kocamı (beni cok sevmesine rağmen ki severek evlendik) yani yaşadığımız aşkı evliliği o hikayeyle karşılaştırıyorum.Boyle bir tutkulu aşka sahip olamadığımı duşunup esefleniyorum..Ben kocamı bu kadar sevmiyorum diyorum kendi kendime Sıkıntıya giriyorum eşimede iyi davranamıyorum bu yuzden..Ve sonucta bu bir hiikaye birileri tarafından uydurulmuş yazılmış mukemmel şeyler. bunu biliyorum gercek hayat bunlardan ibaret değil ama yapamıyorum kendimi o dizinin kahramanlarıymış gibi hissediyorum şu sıralar yeniden izliyorum hatta okadar onemsiyorumki bu diziyi izlemeye koyulmadan evimin temiz olması gerektiğini duşunuyorumm..En ufak detayı atlamadan evimi temziliyorum yemeğimi yapıyorum kafamı hicbişey kurcalamasın diye oyle oturuyorum bilgisayar başına bazı yerlerini bilerek baştan baştan izliyorumm.Aslında takıntılı bir kişiliğim var zaten mesela herşeyimi duzenlemeden evimi temizlemeden oturamam rahat rahat gezemem aklım kalır..Surekli herşeyi kontrol ederim gerek olmadığını bile bile.Şu yazdıklarımı okudumda delirdiğimi duşundum bir an. şu an bana bile okadar sacma geldiki yazdıklarım ama yapamıyorum işte doktora gidicem ama calışıyorum vereceği ilaclar iş hayatıma engel olacak işten cıkmam mumkun değil ben neyapacağım? Durumum cok mu vahim