aslında herşey 2009 yılında 3 yıl once oldu bir cinsel taciz davam var ve o kişiyle dava hala suruyor acıkca yazmak istemiyorum bu olaydan sonra travma yaşadım mahkemem 12 celseye geldi 2 kezde davayı uzatıyor diye hakimi yargıtaya şikayet ettım şahıs delil kapatmasın diye 8,5 ay hapis yattı ve şu an acıktan yargılanıyor ilk raporum cerrahpaşadandı ve bozuk cıktı teşhis TRAVMA SONRASI STRES BOZUKLUĞU cıktı hakim 2. rapor icim yenibosnaya yonlendirdi oda bozuk cıktı ama travma sonrasımı oncesimi belli değil denmiş hakim 3. raporu istedi yıne yenibosnadan adli tıpta muayene olucam dosyamı alıp yakın zamanda mahkemeye ilk davada zanlının babası amcası geldi 2-3 de erkek arkadaşı sanki ben ona bişey yapmışım gibi amcası dayısı gibi duran adam yanımızdan gecerken başkasına edermiş gibi kufur etmişti diğer mahkemelereyse 2 arkadaşıyla geliyor ve arkadaşları bana bakıp guluyor dava başlamadan yani cevreside onun gibi kişiler bu kişinin ayrıca mekan basmaktan yağmada gozculuktende sabıkasıda cıktı ne ailesi nede cevresi ne yaptın demedi ona boyle bir ailesi var sanırım gelipte kızım affet demediler bile nede ona kızdılar artık 3 mahkemeyede gelmiyor bu mahkemede ne kendi nede avukatı mahkemeye gelmediler biz geldik sadece ve hakkında yurtdışı cıkış yasağı koydurduk
sizden bana yardımcı olmanızı ve moral vermenizi istiyorum 6 aya yakındır bende sol kolumda uyuşma yanma ve kalbimde ağrı başladı boynum geriliyor hem sağı hem solu bazen carpıntı başlıyor nefes alsammı diye duşunuyorum dun boyum mr ı cektirecektim mr makinesine giremedim eskiden boyle deildim cok rahattım o filmide cektiremedim carpıntım cıktı vazgectim dedim 2 yıl once olay mideme vurmuştu ama sadece midem ağrıyordu o gecti şimdide bu cıktı kolumda uyuşma tek bacağımda istem dışı kasılma ayak parmaklarımda başladı yarın hastaneye randevu aldım pskologa gitmem lazım acilen travma yaşıyan kişilerde panik atak olurmuş netten baktım sizce ne yapmalıyım kendime solgar sarı kantaron hapı aldım gecen ay anca bugun başladım sanki iyi geldi gibi
o hapise girsede ben ne olucam buhastalığım nasıl gecicek bende iz kalırmı arkadaşlar 3 yıldır cok mucadele verdim işin parasında değilim tazminat davası acmadım tek istediğim onun hapise girmesi veya ilahi adalet bu yıl tatile cıkmadım gecen yıl evden dışarı cıkamıyordum korkuyordum yolda bir yerde oturup kalıyordum apartmanlarda bazen onlar gecti kendim yendim onuda ama şu anki kolum ve boynumda gerilme ağlama nobetleri carpıntım nasıl gecicek destek almam şart dimi bunları adli tıptada tek tek anlatıcam doktorlara tekrar muayene icin mahkemece godenrilicem dosyamla bana akıl verin lutfen bu durumum nasıl gecer sizce hap almam şartmı pskolojık destek dağ havası falan alsam iyi gelirmi HERŞEYIN DUZELİCEĞİNİ DİLİYORUM DAHA COK ALLAHA YAKINLAŞIYORUM BU DAHA İYİ GELİYOR DAHA COK DUAYA BAŞLADIM UMARIM HERŞEY DUZELİR BENDE KENDİME YENİ BİR HAYAT KURARIM ARTIK EN HAYIRLISIYLA