Mutlu olmam gerekirken cok huzursuzum
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Mutlu olmam gerekirken cok huzursuzum
-
14-10-2022, 09:20:25merhaba arkadaşlar ben daha once erkek arkadaşımlan sorunlarım olduğundan bahsetmiştim.Kısaca anlatıcam forum kısmında yazdığım yazıyı bulabilirsiniz.Yaklaşık 6 sene once birisiylen ilişki yaşadık daha sonra terkedildim kabul edilmedim b icok şey yaşadım şuan hayatımda ciddi duşunduğum birisi var 3.ayımızda ona bu durumumdan bahsetmiştim ve cok kotu olmuştu neden bunu daha once soylemedin nie beni kandırdın gibi bircok tartışmamız oldu.buarada biz sevgilimle kendi aramızda yuzuk taktık bununda etkisi oldu yuzuk takmadan once soyleseydin falan dedi.benim ona bu durumu gec anlatmamın tek sebebi beni yanlış tanımamasaydı.Neyse ben direk konuya gecicem aramızdaki butun sorunları hallettim bazı arkadaşlar farklı farklı yorumlar yapmıştı kabul edemez ya da eder ama zor kabul eder falan.Aramızdaki tum sorunları hallettik hatta işi ciddiye bile bindirdik diyebilirim
Allah nasip ederse 1 seneye kalmaz soz nişan istiyoruz fakat benim canımı sıkan bikac olay var ilk defa boyle bir durumla karşılaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim...Sevgilimin ailesinin yanında kendimi cok huzursuz hissediyorum tamam hepsi cok iyi insanlar fakat cekiniyorum eve girdiğimde ellerini opuceğim sırada hep bi bahaneylen ay terledim opme yada gribim uzaktan optum farzedelim gibi salakca bahaneler sunuyorlar ozellikle annesi...mutfağa yardıma girdiğim zaman yapılacak bişey varmı dediğimde hayır hicbişey yok diyor bi bakıyorum kızını cağarıyor yardıma...hicbirşey yapamıyorum ve bu da utanmama sebep oluyor sanki beni sevmiyorlar... sevgilime soruyorum seni cok sevdiler yanlış duşunuyorsun diyorlar ama cekiniyorum.gecen sevgilimn doğum gunuydu butun ailesi ordaydı herkes bana karşı bi soğuktu bende cekindim kalkarken ellerini bile opemedim korkuyorum sanki beni terslicekler diye... Bu arada erkek arkadaşımın ailesinin durumumdan haberi yok bu anlattığım olayı bu olaydan ayrı değerlendirin lutfen...bu konuyu sadece bazıları aaa sen hergun farklı forumda farklı yazılar yazıyorsun demesinler diye acıklık getirdim.