caresiz hissediyorum
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- caresiz hissediyorum
-
14-10-2022, 09:19:52arkadaşlar kendimi cok yalnız ve caresiz gibi hissediyorum ben aranıza yeni katıldım icimde birikmiş bi ton şey var sanki hep Rabbime siginiyorum biliyorum O kimseye kaldıracağı yuku yuklemez ama bazende kendimi o kadar cıkmazda hissediyorumki sanki birinin elimden tutmasına ihtiyacım var gibi buyudum 22 yaşına geldim ama bazen cocuk gibi hissediyorum kendimi duygularimi acığa vuramiyorum insanlarla konuşamıyorum yani aslında bakıldığında herşey yolunda gidiyo gibi ama ben bi turlu iyi hissediyorum cok icime kapanigim hep eleştirmekten korkuyorum hep birşeylerin boşluğu var sanki bu zamana kadar kendime ait kucuk bi hayatta yasamisim sanki evleneli bir seneyi gecti ama hala nasıl yaşadığımı biliyorum ya icinden cıkamıyorum kendimi bps yere cok uzdum halada uzuyorum ama elimde değil oyle derin yerleşmiş duygularim varki sanki bilmiyorum yapmam gerekoyo bazen o kadar bunaliyorimki yanımda icimi donecegim derdimi anlatacagim kkimsede yok surekli ankstiye var şimi ilac kullanıyorun bir aydır ama nasıl fayda sağlıyacak bilmiyorum bana yardım edermisiniz