Merhaba sayfadaki soruları cok icten yanıtladığınız icin bugun bu siteye uye oldum banada aynı ictenlikle yardım edebileceğinizi umaraktan yazıma başlıyorum. Bn universite oğrencisiyim 1 yıllık bir ilişkim vardı 10 ay sonra sozlenecektik herşey cok guzeldi ben en cok onda sevildiğimi hissettim yuzuk bile taktık aramızda birlikteyken cok mutluyduk deliler gibi eğlenirdir her fırsatta birbirimize ne kadar bağlı olduğumuzu gosterirdik bundanda şuphem yoktu ta ki 2 hafta oncesine kadar Yakın i ortak arkadaşımızın doğum gunu vardı işte herkez nişanlısını sozlusunu cağırmış tı bnm işim olduğundan gidemedim sevgilim eski kız arkadaşını getirmiş kız sevgilimi son kez gorup helallik almak istemiş oyle dedi arkadaşlarımızın sevgilileride hemen bana haber verdi gittim yuzuğu verdim eline. O kızda lisedeyken okuluna maal olmuş sevgilim onun icin okulundan olmuş okulu bırakıp calışmaya başlamış ki evlenelim diye kızda bu surede sevgilimi boynuzlamış biri. Butun gece kavga ettik sevgilimin kafası zaten cok karışıktı o gece cıkmaya başlamışlar. ertesi gun yanına gittim bana sevgilim şunları dedi "Sadece bana zaman ver, ona bitti dediğimde sana herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıcam ve donduğumde ailemle gelip gercek yuzuğu takıcam parmağına" guvendim intikam icindir dedim bekledim. o surede aradım acmadı mesaj attım cvp vermedi bir arkadaşım aramış konuşmuş sadece zamanla alışayım diye yalan soylemiş bana o kızı unutamamış yıllar sonra bulmuş ve onunla evlenecekmiş yıkıldım duyunca. Ama bunu ona bir turlu konduramıyorum herkez yapar ama o asla dediğim insan bni uyarmıştı o kıza gidip hicbirşey deme diye ama olmadı yapamadım kızıda buldum herşeyi anlattım bu işin altında başka birşeyler olabilirmi gercekten yoksa insan bir gecede evlenmek istediği butun sulalesine tanıştırdığı kredi cekip ev yaptırdığı oğlen seni asla bırakmam dediği insanı bir gecede silebilir mi napıyım bir akıl lutfen bu acı ne kadar surede gecer napıyım unutmak icin

Dun bu durumumu sizlerle paylaşmıştım eski sevgiliye donme mevzusu .s 1 haftadır telefonumu acmıyordum dun actım bir mesaj şoyle yazıyor "Sana tek bir sorum var birgun sana geri donsem beni kabul edermisin", ve ben ona yuzuğu sana ulaştırıcam diye mesaj atmıştım şunu yazmış " o yuzuğu saklamazsan omrun boyunca seni affetmem. Gercekten de bunlar oyun olabilir mi beni cepte sandığı icin bu kadar rahat olabilirmi ?

Bu konuyu iki kez paylaştım sizinle. Ama gun gectikce daha kotu oluyorum duşunmekten kendimi alamıyorum ondan duyduğum her sozde bir kez daha yıkılıyorum en acısıda 1 yıldır bunları yapacağı aklımın ucundan gecmeyen, beni sevdiğine cok emin olduğum birinin bana bunları yaşatması hicmi tanıyamamışım diyorum. Bilmiyorum