Merhabalar, ben yaklaşık 3 aydır surekli bi kaygı ve endişe durumu yaşıyorum. İlk tecrubem cok ağırdı butun gece yaşadım.
Daha sonrasın da da tekrardan olur mu kaygısı başladı ve artık attığım her adımı etkilemeye başladı.
Duşuncelerimle yaptığımın farkındayım fakat engel olamıyorum.
Aklıma gelmemesi icin surekli başka şeyler duşunmek zorundayım ve bu beni cok yoruyor.
Surekli telkin halindeyim. Ama icim hep huzursuz..

Buarada hemen hemen ayda 1 sefer gun icerisinde yaşadığım hafif ataklardan daha ağır atak geciriyorum.
En son dunden once ki gece yine cok fazla duşunerek atak gecirmemi sağladım. Sabah da acilen internette bulduğum bi psikoloğa gittim. İlac kullanmak istemiyorum cunku..
Neyse durumumu anlattım.
Bana gecmişin bir bilgisayarın acık kalmış bir suru penceresi olduğunu ve bu durumun ana ekranı etkilediğini bu terapi sayesinde
kullanmadığın butun pencereleri teker teker kapatacağımızı soyledi. Dun cok panik halinde olduğum icin hemen terapiye başladı.
Konsantre sorunu yaşadım ama ilk sefere oranla cok iyi olduğumu zamanla daha da iyi olacağımı soyledi.
Bu ayın 21. de tekrardan terapiye gidicem.
Umarım işe yarar. Artık eskisi gibi huzurlu olmak istiyorum.

Ayrıca atak durumunda yaşadıklarımızı yazmazsak sevinirim. Okuduklarımdan etkileniyorum. Ve daha sonrasında yaşamaya başlıyorum

Bu şekilde sadece terapi ile bu hastalığı yenen var mı yoksa ilac tedavisi de olmak gerekir mi?
Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.