Sevgili arkadaşlarım yaklaşık 4 yıldır bazı psikolojik sorunlar yaşıyorum.( hayatın acı gercekleri yuzunden neyse)
şimdi benim oğrenmek sizden fikir almak istediğim konu bu sıkıntılarım panik şeklinde en zor olanını yaklaşık 3 sene once atlattım ilk olanıydı zaten. daha sonra ilac kullandım toparladım ilacı bıraktım bebeğim oldu fakat sonrasında gene beni tetikleyen bazı konular yuzunden gel git sıkıntılar ve ara ara ataklar yasadım.şuanda boyun duzleşmem var bununda yaptıgı şikayetlerim var baş boyun ağrısı sersemlik baş donmesi gibi.artı kulaklarımda uguldu basınc sese duyarlılık hassasiyet cınlama
fakat benim anlamadığım eşim dyor bana senin bunlar boyun duzlesmesi yuzunden olan şikayetlerin dye.illaki bununda etkisi vardır kendince ama bu kafada sersemlik gozlerimin ounde sarı leke ucuşan şeyler ayakta dururken yalpalama kafamda kocaman bir doluluk kulaklardaki dolgunluk ve tuhaflık hissi bide yemek yerken baş donmesi sizce bu benim saydıklarım psikolojik kaynaklımı yada fiziksel boyunduzleşmesi şkayetlerimidir ben bu 2 si arasında kararsız kaldım. hayatım cok berbat cok mutsuzum ilac kullanmak istemiyorum hayata olusuz bakmak ta istemiyorum fakat ben ne yapmalıyım .
bu şekilde anlattıgım şikayetleri olanlar varsa lutfen yazsın arkadaşlar yardımcı olalım bir birimize.:18: