Herşeyin farkındayım aslında
Aşk ve ilişkiler konusunda cok takıntılıyım.
guzel bi kızım birsuru cıkma teklifleri alıyorum. cogu kişinin ulaşamadıgı kişiler bana teklif ediyor ama ben kimsedn kolay kolay hoşlanamıyorum direk red ediyorum .hoşlanıncada kafayı takıyorum kaybetme korkusu oluyor. ayrlnca zorluyorum tekrar barşmak icin boşvermiyorum. surekli zorluyorum o kişide.. taaaki yeni birinden hoşlanana kadar . kendimi değersizleştiriyorum elimde tutmak icin uğraşıyorum ama olmuyor kovalıyorum hep. gurur falan hic yapmam erkek gibiyim ben uğraşıyorum hep.o kişi hayatımın merkezi oluyor. egolarım cok duşuk. hayatıma renk katan tek şey aşk bu olmayınca haytımı karanlık goruyorum başka hic bişeye değer vermiyorum ne para ne pul sadece karşılıklı aşkmla evlenmek hayatımın tek amacı. bu ruh halinden kurtulamıyorum ilac kullanmak istemiyorum asosyalimdirde . elmde tutamıyorum kimseyi. şuandada 2 haftalık biten ilişkimi dondurmeye calışıyorum.en duzgun ilişkimde buydu . diğer ilşkilerim başlamadan bitiyodu. yalvarıyorum cocuğa oyle aşık değilim sadece hoşlanmştm kafayı taktım. ondan başkası olmaz gibi geliyo.