Arkadaşlar YARDIM!
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Arkadaşlar YARDIM!
-
14-10-2022, 09:09:06Bayanlar bende yaklaşık 2-2,5 yıldır kaygı bozukluğu var. Lise doneminde bi ilişkim oldu cok sevdiğim cok bağlandığım biriydi. Terk edildim sebepsiz yere. O gun bu gundur kendime hala gelemedim. Ayrıldıktan sonraki bir yıl tam bir cehennemdi benim icin. İntihara kadar gidiyordu nerdeyse. İki yıl sonra neyse ki kendime geldim hala aklıma gelir ama uzulmuyorum eskisi gibi gecti diyebilirim. O donemden bana kalan tek şey bu endişe bozukluğu. Bir turlu atlatamıyorum. Biri adımı soylediginde ya da telefon caldığında cok gereksiz yere korku heyecan kaplıyor icimi. Cok sacma gereksiz oldugunu biliyorum gerceklerin farkındayım ama kendimi kontrol edemiyorum. Ozguven eksikliği olan biri de hic değilim. Kendime her konuda guvenim sonsuz. Hatta iyi bşr şey olarak soylemiyorum ama kendini begenmiş biriyim coğu insan başta ailem olmak uzere de hemen fark eder bunu arkamdan kibirli damgasını yapıştırırlar. Neyse demem o ki guvenle bi problemim olmamasına rağmen yersiz bi korku yersiz bi heyecan icimde. Lise sondayken doktora gittim o da kaygı bozuklugu teşhisi koydu ama onemli bi rahatsızlık gormedigi icin hafif bi ilac vermiş. 2 ay kullandım hicbir işe yaramayınca da bıraktım. Aranızda yakınınızda bu tur rahatsızlıgı olan ya da yaşamış atlatmış olan var mı. İlac tedavisi gordunuz mu. Lutfen yardım