Merhaba. Ben bilgisayarımda cok buyuk bir sıfırlanma sorunu yaşıyorum.
3 aydır cevap arıyorum, bulamadım.

Bu sorunda kapatıp acınca bilgisayar sıfırlanıyor ve bir sure once doğru bir şekilde deep freeze kaldırdığımı duşunuyorum ama yine aynı etki var ve hizmetlerde devre dışı olduğu halde orada duruyor.

Kayıt defterini bir turlu silsem de yine bilgisayar sıfırlandığı icin geri geliyor. Bir de icinde dosyalarım olduğu icin format atamıyorum.

Dosyaları harddiske attığımda harddiski cekiyorum, başka bilgisayara takıyorum, dosyalar gozukmuyor. Geri takıyorum, kendi bilgisayarımda gozukuyor ve bilgisayarı sıfırlayınca yine kendi bilgisayarımda da gozukmuyor. Başka bilgisayarlardan attıklarım gozukuyor...

Tabii ki boyutu da gozukuyor. Benim attıklarım gidince boyutu duşuyor ama bir de flash disk ile kucuk dosyaları atıyorum başka bilgisayarda gozukuyor.

Sistem geri yukleme ise yeniden başlattığımda eski haline donuyor.

Ama icindeki dosyalar gerekli olduğu icin yedekleme şeklinde atıyorum harddiske, yine gidiyor sıkıştırıyorum, yine gidiyor dosya izinlerini kapatıyorum, yine gidiyor hepsini yapıp "NTFS DRİVE PROTECTİON" ile korumaya alıyorum yine siliniyor harddiskten.

Ne olur yardım edin. ir tek bu siteye guveniyorum, arkadaşlarım da burayı bana onerdi hep. Bu yuzden bu siteden yardım alıyorum bircok konuda. Diğer konulardan yardım aldıım ama bu konuyla ilgili birşey bulamadım.