Kocam bugun karnına noldu dedi baktim cizilmiş gibi iz mi olmuş ne bilmiyorum ben anlamadım nolmus falan dedi ben de bilmiyorum dedim ama soruş şekli rahatsiz ediciydi. Ve birde kina vardı kina sonrası annemde kalacaktım konuşmuştuk anlaşmıştık sonra ben kinaya gidince mesaj attim kendisine vardık diye gunduz aramıştı beni acamamıştım sonra tekrar arayıp neden donmedin falan... Bende paketim bitti demiştim. yazmış mesajıma cevaben hani senin paketin bittiydi dedim, gun icinde yukledim telden sonra diyor tamam kalma annende falan eve gel kinadan sonra kalıpta napcan gece diyor. Gecenlerde arkadaşıma oturmaya gitmiştim donmem gereken saatten 3 saat gec dondum 5 yerine 8 de geldim eve araba saati bulamadığım icin 1 saat otobusun icinde bekledim o 3 saatin 1 saatinde neyse o gunden beri bana kızgın neden yetişemedin nereye gittin de arabayı kacırdın carşıya mi cıktınız vsss (koyden doneceğim icin araba bulamadım) bu şekilde o gunden beri koltukta yatıyor kendi onu kandırdım başka yerlere gezmeye gittim şeklinde duşunuyor.. Ben telefonumdan arkadaşlarımla olan msjlar8 sildim o gun o da o yuzden neden sildin bisey olmasa silemezsin vs dedi keşke silmeseydim neyse bu şekilde ne yapmalıyım...
Yani kısaca surekli kendisinin laflarindan ima seziyorum.
Sebepsiz kıskanclık
Psikoloji, Ruh Sağlığı0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Psikoloji, Ruh Sağlığı
- Sebepsiz kıskanclık