Diş ağrısı
Ağız ve Diş Sağlığı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
-
14-10-2022, 08:01:23merhabalar... başlık diş ağrısı şeklinde ama şikayetime tam olarak ağrı diyemem aslında. sol alt azı dişimde buyuk bi dolgu var. arkasında 20lik dişim var, onundeki azı dişim cocukken cekildiği icin boş duruyor. bu dişim zaman zaman kokunden şişerek bana sıkıntı veriyor. hicbir şey ciğneyemiyorum ustune hic basamıyorum cok acıyor. ama sıcaktan soğuktan etkilenme yok. sorun 1 gun suruyor ertesi gun geciyor. doktorum dişin sağı solu boş olduğu icin sallandığını bu yuzden sert bişeyler yediğimde bu şekilde sorun cıkardığını soyledi. şimdi buna benzer bir sorun diğer dişlerimde de olmaya başladı, sağ ust azı dişimde. bunun kadar acımıyor ama yine de acı var biraz ama şişme yok bunda. bir ay once diş kontrolundeydim dişlerimde curuk yok, dolgularımda bi arıza yok. benim cok hassas bi bunyem var ve kendimi bildim bileli başıma ne geldiyse stresten geldi
ve şimdide yine stresten mi oluyodur acaba bu sıkıntılar cunku ertesi gun gecmiş oluyo acı. kpss ye hazırlanıyorum, acaba yine bundan dolayı veya diğer gerginlikler rol oynuyor olabilir mi bu durumda?