merhaba,
gecen hafta kırılmış ve curumuş 20 yaş dişimin cekimi icin doktora gittim. doktor hanım dişi cekmek icin morfini vurdu ama nedense bana hic uyuşmuş gibi gelmedi (ki dişlerimin cabuk curumesinden dolayı nerdeyse her yıl mutlaka bir diş tedavim olur ) doktor hanım dişi cekmek icin aleti kullanmaya başlar başlamaz ağzımda muthiş bir acı oldu bunun uzerine tekrar morfin vurdu 15 dakika sonra tekrar cağırdı ama bende yine his kaybı olmamıştı yani uyuşma yine olmadı . doktor hanım tekrar cekmeye calıştı ama yine muthiş bir ağrı oldu ( bunun uzerine doktor hanım bir ust hastaneye ağız ve cene cerrahisine sevketti...
doktor hanım ağzıma baktığında dişimin aslında uyuştuğunu cunku diş etlerimin beyazladığını soyledi biraz acı olabileceğini soyledi ama ben ilk defa diş cektirmiyorum ki ve dişimi cekmeye calışrken duyduğum acı cok kotuydu(
gelelim soruma; iki kere morfin vurulmasına rağmen ağzımın uyuşmaması normal mi? bunun bir sebebi varmı? beni bu konuda bilgilendiriseniz sevinirim.. şimdiden teşekkurler...