Merhaba Cihangul Hanım.
Ben bir kac ay once Bahcelievler ağız ve diş sağlığı merkezine gittim ve 5 adet curuğum belirlendi. Ağrı olmadığı icin sırasıyla dolgu tedavisine karar verildi..
2. ay gittiğim de en kotu dişimden başlandı, bu dişim bayağı curumuş ve icinde boşluk oluşacak bir kırık vardı sakız ciğnerken ben dokulduğunu farkettiğim an da doktora gitmeye karar verdim..
Neyse 2. ay gittiğimde beyaz alcı benzeri birşey konuldu, sonradan oğrendiğim kadarıyla bu ilacmış 1 ay da boyle bekledim..
3. ay gittiğimde ilac temizlendi curuğume mudahale edilmeden soluk gri renkte birşey karıştırılıp (Amalgam)dişime koyuldu ve 2 saat bir şey yenmemem istenip "Gecmiş olsun" denildi.. Ayna da gormediğim icin hic bir şey demeden cıktım ve lavaboya gittim aynada baktığım da curuklerim kenardan belli oluyordu..
Gelgelelim 3. ay gittiğim de doktora sorumu yonelttim "Dişimi temizlemediniz bu icten ice curumez mi?" dedim "O dişin daha bitmedi cila atılcak" dedi ve yine ben birşey anlamadan diğer dişimin tedavisine başlandı aynı şekilde o da yapıldı..Bir dişimin yapılması en fazla 10 dk. suruyor..
Sizce burda bir yanlışlık yok mu? Temizlenmeden dolgu olur mu?
Temizlenmeden dolgu olurmu?
Ağız ve Diş Sağlığı0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Ağız ve Diş Sağlığı
- Temizlenmeden dolgu olurmu?