Merhaba,
Benim sorum biraz farklı gelebilir ama umarım yardımcı olabilirsiniz. Bundan yaklaşık bir yıl once yuzumun şişmeye başladığını hissettim. Sanki yanaklarım daha şişmişti ve dudaklarım kuculmuştu. Bu durum inanılmaz moralimi bozuyordu hatta insanlara sizce yuzumde bir şişlik var mı diye soruyordum. Herkesin cevabı hayır bu senin kuruntun yuzunde hicbir şey yok oldu. Bu durumun kendi kuruntum olduğuna inandırdılar beni. Ama aynalara bakmak moralimi bozmaya başladı ve 1 senedir bu durum boyle. Şimdi aklıma gelen şey ise ben yuzumu şiş gormeye başladıktan bir-iki ay sonra 20lik yaş dişlerim cıkmaya başladı. Acaba 20lik yaş dişleri cıkmaya başlarken yuzde şişme yapar mı?Yorumlarınız icin teşekkur ederim. Umarım cok garip bir soru olmamıştır cunku bu durum gercekten moralimi bozuyor aynaya bakınca kendimi cok yadırgıyorum (bu arada kilomda hic bir değişiklik yok. Sadece bundan 3 sene once 55 kiloydum gecirdiğim bir ameliyat sonrası istemeden 47-45 kiloya duştum. Ondan sonrada kilom aynı kaldı)