merhaba c.tesi gununden beri kafama takılan bir konu var yardımcı olabilecek biri varsa cok mutlu olurum.
arka dişlerimden birinde kucuk bir curume olduğunu fark edip c.tesi gunu dişciye dolgu yaptırmaya gittim.
dr. hanım hic uyuşturmaya bile gerek olmadığını soyleyip tedavimi yaptı. işi bitince kendisine tavşan dişi denilen on iki dişimin yanındaki tartarı gosterip goruntusunden rahatsız olduğumu soyledim ve dişe zarar vermeden temizlenmesinin mumkun olup olmayacağını sordum temizlenir dedi ve zımpara gibi tırtıllı bir kağıtla orayı temizledi yalnız orada sadece tartar olmadığını tartarın altında cok kucuk bir curumenin başladığını soyledi ve 1-2 darbeyle temizleyeceğini soyledi bende dişimin zarar gorup gormeyeceğini goruntu olarak kotu bir durumun oluşup oluşmayacağını sordum ben halledicem dedi ve 2 dişimin kesiştiği yere 2 mm uzunluğunda bir cizik yaptı actığı ciziğin uzerini kapatmadı zaten derinde değil ama o cizik ilerleyen zamanlarda dişimin kırılmasına yada curuğe yol acar mı? yaptığı işlem doğru bir işlem miydi? icim hic rahat değil bilgi sahibi arkadaşlar lutfen aydınlatsın beni
diş curuğu ve dolgu
Ağız ve Diş Sağlığı0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Ağız ve Diş Sağlığı
- diş curuğu ve dolgu