kızlar bu sorunu uzun zamandır yaşıyorum.hatta gecen hafta diş doktoruna gittim dişlerimi fırcaladıktan sonra veya gargara sonrası ağzımda muthiş bir kuruma olduğunu soyledim.bunca yıllık doktorum hic boyle bişey duymadım,senin ki psikolojik dedi

ee ağız kuruluğuda doğal olarak ağız kokusuna neden oluyor.evden cıkarken dişlerimi fırcalayım,ferah ferah koksun diyemiyorum.sabahları kalkar kalkmaz ilk iş dişlerimi fırcalıyorum sonra uzerine bişeyler yiyorum ki bu cok yanlış.en azından yarım saat bişey yiyip icmemem lazım macunun etkisini gosterebilmesi icin.

netten araştırınca gordum ki benle benzer sorunlar yaşayan varmış ve bu durum icin ozel uretilmiş diş macunları ve gargaralar varmış.biotene diye bir marka gordum nette oldukca pahalı ama eczane sitesinde tukenmiş gorunuyor.zaten net alışverişi de yapamıyorum.

sizin bildiğiniz kolayca ulaşabileceğim bir marka var mı bu durum icin?insan icine cıkamıyorum.ağız kokusu cok illet bişey,insanlardan uzak durmak zorunda kalıyorum rahatsız olmasın diye.şu an bir sevgilim yok ama olacağı zaman olacağı varsa da olmaz.sosyal yaşantımı cok etkiliyor bu durum.lutfen yardım edin kızlar