buraya boyle bir gunluk acıcagım aklımın ucundan gecmezdi Ust dişlerim duzgun.. ama alt dişlerimin yarısı iceriye doğru kayık... 22 yasındayım normalde bu kadar dert etmezdim aman gorunmuyor nasılsa derdim ki bu dişler iyice ice kayana kadar yıllar gectikce alt dişlerim iyice ice kayıyordu.Ve yediğim yemekler diş etlerime baskı yapıyordu.Ortodentistin yolunu tuttum.Doktorum o kadar guleryuzlu bir hanımdı ki hayır bile diyemeden taktırdım. bugun tellerimin 2. gunu.Şeffaf braketlerim var hic belli olmuyorlar..Takılırken hic bir acı hissetmedim.Sonra doktorum beni ertesi gun ağrın yok mu dedi bende yok dedim hala da yok maşallah tek sorunum Ust dişlerim alt daki braketlere carptıgı icin araya yukseltici dolgu koydu doktorum. Boylece braketler carpmıyordu. Ama bende ciğneme fonksiyonumu baya baya kaybettim.Tamam abartmayayım bugun en arka dişimde yemek yemeği denedim gayet de iyi yedim... Dolgularım cıkana kadar artık sıvı gıdalar ve yemekleri kucuk parcalar halinde yavaş yavaş yicem.Konuşmamda ufak bir sorun oldu s ve ş harflerinde ama onuda bugun cozdum eğer yavaş ve dikkatli konuşursam onlarda olmuyor iyi konuşuyorum yani hadi bakalım hayırlısı.... braketler ağız icinde tahriş yaptı biraz doktorum mum gibi bir şey verdi onu surmemi soyledi surunce de cok rahatlıyorum..şimdilik sorunum yok kontrolum 23 eylul de cok merak ediyorum 23 eylul de neler olucak gelişmeler olucak mı doktorum ne dicek ay heyecanlıyı bekleyiş bugununde sonuna geliyoruz boyle boyle 1 yıl gecicek ve sonunda sağlıklı alt dişlerime kavuşucam ustunede beyazlatmada yaptırırım oh
ReadBull.net sizlere daha iyi hizmet sunmak için çerezleri kullanıyor. ReadBull.net'i kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul etmiş olacaksınız.
Detaylı bilgi almak için Gizlilik ve Çerez Politikası metnimizi inceleyebilirsiniz.