Arkadaşlar oncelikle merhaba, cok buyuk bir sıkıntım var. Lenovo laptop'ıma format atacaktım yalnız kendi kendine format atma ozelliği var dediler, ben de onu yaparsam komple verilerim silinir. CD'den format atayım dedim, BIOS ayarlarını değiştirdim lenovo'nun kendi oluşturduğu kucuk diskleri sildim. Sadece Windows'un kurulu oldugu disk ve resimlerini olduğu D diski kaldı, yalnız C diskini Windows yukle dediğim zaman GPT korumalı disk uyarısı geliyor ve format atamıyorum. Sonra nette araştırdım, GPT korumasını diskten kaldırmak icin tum diskleri silmek filan gerekiyormuş ama ben diskleri silemem, resimler var D diskimde. Sadece C diskindeki GPT korumasını kaldırıp format atamam mı? Lutfen yardım edin, cok zor durumdayım. Recep Abi'den destek bekliyorum.

Yani arkadaşlar icinde Windows olmayan diskimi bicimlendirmeden GPT'den MBR'ye gecirmeliyim ya da Windows nasıl kurulabilirse kurulumda icindeki resimleri alayım başka bir şey istemiyorum. Laptop garantili, bu yuzden icini acıp HDD'yi cıkartamıyorum.