bugun doktora gittim kulak burun boğaza kamerayla boğazıma baktı ben de godum yaklaşık 10-15 tane aft vardı!!
ben agızda damakta yanakta dilde cıkar dye bliyordum ama şansıma tukurıyım bozagımda cıktı kac gundur yaşamak işkence ne yemek yiyebiliyorum ne konusabılıyorum ne de gulebılıyorum allah dusmanımın basına vermesın insanın agzında 1 tane cıksa dayanamıyor ben nasıl başedıyorum

bugun 8. gunum tukurugumu bile yutamıyorum iğneler batıyor sanki sabah uyanmak gece uyumak işkence
boyle sisteme lanet olsun sağlık karneside ilacları karşılamıyor olelim mi!! 88mılyon verdim lanet olsun ne zaman hasta olsam bagkur ılaclarımı karşılamıyo babam boşa vermiş parayı
zaten kızlar devlet hastanesınde randevu almak da imkansız bunlar hastanede yatıyolar resmen gecen gittim hastane bomboş bana randevulu calışıyoruz dedıler ama bir allahın kulu hasta doktor yok ortada tatil saati de değil
bunlar cakma tc kimlik noları giriyorlar randevu saatlerini dolduruyorlar yatarak beleşten para kazanıyorlar kadın doğumda oyle komşumun ağzı burnunda 13-14 saat aralıksız randevu almak ıcın ugrastık gunlerce 1 gun bile mi boş olmaz ya siz en iyisi acile gidip fenalık gecirin başka caresi yok