slm kızlar ağzında aft cıkanlara cozum bende işe yaradı belki sizde de işe yarar ve aft denen illetden kurtulursunuz her gun duzenli olarak ''kefir'' icin ve evde yapılan yoğurt tuketin...
hemen olayları kısaca anlatayım umarım sizdede işe yarar bundan uc dort yıl kadar oncesinde bayağı zaman aralıklı ağzımda aft cıkıyordu once uc dort ay da bir sonra ayda bir ve son zamanlarımda artık 7 gunde bir aft vardı bi cıkınca iyileşmesi tam 7 gunu alıyordu tam kurtuldum diyodum bi bakıyodum başka yerden cıkıyordu uc dort hastaneye ayrı ayrı gittim kan tahlilleri yaptırdım hep vitamin olsun diğer değerler olsun normal cıktı ((bi tane değer vardı şu an hatırlamıyorum o hepatit b aşım eksikliğinden dolayı normalin altındaydı hemen bi intaniye doktoruyla goruştum vucudun mikrooplara karşı savunmasız dedi onun icin olabilir dedi receteye bi tane aşı yazdı uc ayrı zaman da olucaktım 0,1,6 ay aralıklarla olmam gerekiyordu yaptırdım sonuncu kaldı))
tabi bu zamanlar gecerken psikolojim iyiden iyiye bozuldu gittiğim doktorlar behcet hastası olma ihitmalini duşunerek bunun icin bi hap yazmışlardı bi hafta kullandım dunyam dondu resmen yan etkilerini okudum baş donmesi mide bulantısı depresyon falan filan diye yazılıydı ki bunları okuyunca o hapı kullanmayı bıraktım ve kendi kendimin doktoru olmayı duşundu butun parcaları birleştirdim ve bulduğum şey bağışıklık sitemimim zayıf olduğu ve bağırsakların savunmasız kaldığını boylelikle yaralar ağızda patlak verdiğini duşundum duşunduğumde galiba doğru cıktı bağışıklık sistemimi kuvvetlendirmek icin duzenli olarak her gece uyumadan once kefir iciyorum şu ana ağzımda aft falan kalmadı sizde deneyin ama oncelikle bir dermalog cildiye doktoruna gorunun mutlaka kan tahlili yaptırın behcet olmadığınızı oğrenin aynı zaman da goz doktorunada gorunmeniz gerekiyor eğer ki behcet hastası değilseniz benim uyguladığım yontemi uygulayın inşallah sizdede işe yarar Allah yardımcınız olsun
''aft'' ağızda cıkan beyaz yaralara cozum :)
Ağız ve Diş Sağlığı0 Mesaj
●6 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Ağız ve Diş Sağlığı
- ''aft'' ağızda cıkan beyaz yaralara cozum :)