Allah'ım Bana bir insanın elinden tutmadan once, kalbinden tutmanın sırlarını oğret, Ya Rabbi!
Allah’ım! Bizleri dunlerde kaybolmaktan muhafaza eyle, yarına kalabilenlerden eyle, Ya Rabbi!
Allah’ım! Dinimizi dunyanın mehri yapmaktan, acıkınca da inanclarımızı yemekten cumlemizi muhafaza eyle, Ya Rabbi!
Allah’ım! Beni, beni benim onume engel olmaktan, Beni, benim hayatımın kemirgeni olmaktan, Beni, bana yalan soylemekten muhafaza eyle, Ya Rabbi!
Allah’ım! Zenginlerimizi hamiyetsiz, Fakirlerimizi gayretsiz, Alimlerimizi amelsiz, İdarecilerimizi adaletsiz bırakma, Ya Rabbi!
Allah’ım! Kandillerimizi hakiki kandil, Duğunlerimizi hakiki duğun, Bayramlarımızı hakiki bayram eyle Ya rabbi!
Allah’ım! Cehalet, zaruret ve ihtilafa karşı acmış olduğumuz ikinci kurtuluş savaşımızda bizleri mansur ve muzaffer eyle, Ya Rabbi!
Allah’ım! Milletimizi,idarecilerimizin onune engel olmaktan, İdarecilerimizi de milletimizin onune engel olmaktan muhafaza eyle ya Rabbi! Bizlere devlet-millet butunluğune ulaşmamızı nasip eyle, Ya Rabbi!
Allah’ım! İdarecilerimizin, feraset, merhamet ve basiretini, Halkımızın da hurmet, hizmet ve hamiyetini artır ya Rabbi!
Allah’ım! Her sabah, guneşi uzerimize yeniden ışıklandırıp gunumuzu pırıl pırıl aydınlattığın gibi, Her sabah, icimizdeki guneşi de, yeni umitler, yeni hedefler ve yeni heyecanlarla uzerimize ışıklandır,Ya Rabbi!
AMİN
Allah'ım Bana bir insanın elinden tutmadan once, kalbinden tutmanın sırlarını oğret..
Ayetler, Dualar, Hadisler0 Mesaj
●75 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Eğitim Öğretim Genel Konular - Sorular
- Ayetler, Dualar, Hadisler
- Allah'ım Bana bir insanın elinden tutmadan once, kalbinden tutmanın sırlarını oğret..