Merhabalar bizzat deneyimledigim bir konuyu paylaşmak istiyorum, inşallah başkalarına da fayda sağlar.
2 gun once dis apsesi oluştu bende karanfil koydum ağrısını gecirdim sonraki gun bir baktım apse nohut kadar olmuş ustelik ici enfeksiyon, goruntusu beni cok korkuttu. Biraz araştırdım kekik yağı faydalı diye evdede vardı gece yatmadan bir damla damlattim ustune sabah yarısı sonmuş ustelik bi gun onceki gibi kizarik ve ici dolu değildi. Sabah tekrar bir damla daha damlattim şimdi neredeyse gecmiş gibi gorunuyor. Bu kadar kısa zamanda mucizevi bir etki gordum antibiyotikler le ancak gecireceğim kadardı apse sadece kekik yagi ile 1 gunde sondurdum. Kekik yagi antibakteriyel olduğu icin dağılmasına da engel olmuştur diye duşunuyorum, bu sıkıntıyı yaşayan varsa tavsiye ederim ama tabi kekik yağı cok etkili 1 damla yeterli oluyor ,etkili bir yağ olduğu icin farklı hastalıklara iyi gelmeyebilir tabi bilemem, o yuzden araştırıp uygulayabilirsiniz. Ozellikle belki gebelikte kullanmak zararlı olabilir.
Sağlıklı gunler dilerim
Diş apsesine cozum!
Ağız - Diş Sağlığı0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sağlık Forumları
- Ağız - Diş Sağlığı
- Diş apsesine cozum!