Nasıl başlasam bilemiyorum , 3 sene once yapılan kanal tedavili dişlerim bile zonklarcasına ağrı yapıyor. Bir değil bir kac dişimde birden hafif kaşıntılı başlayan ama daha sonra bir kac dişimin aynı anda kuvvetlice ağrıyarak devam ettirdiği sinir bozucu bir problem yaşamaktayım.

Bir alt cenemdeki dişler ağrıyor bir anda ust ceneme zıplıyor. Ne varki dişlerimin coğu sinirleri alınmış kanal tedavileri uzun zaman once yapılmış beyaz dolgulu dişler. Oyle değişik bir ağrı yaşıyorum ki boynumn arkasından tum kafatasım elmacık kemiklerime kadar sızlıyor ..

3 sene once doktorum 20 lik dişlerimin mutlaka cekilmesi gerektiğini soylemişti ancak ben ihmal ettim ve cektirmedim şimdi bu yaşadığım ağrılar 20 liklerden mi kaynaklanıyor anlamış değilim.

Ayrıca dun ve bugun cok ilginc bir şey yaşadım. Yolda yururken bir anda dişimin sinirlerine dokunulmuş gibi zonklama geldi ve neredeyse acıdan zıpladım.. İşin garip kısmı bu dişimden hic bir problem yoktu kanal tedavili temiz bir dişti..

Bu arada bende cene darlığı var 20lik dişlerim diğer dişlerimin ic ice gecmesine sebep oldu..

Her Akşam saat 7-8 civarında ağrılar kuvvetleniyor her gece majezik icerek uyuyabiliyorum.. Yardımınızı rica ediyorum Nedir bu yaşadığım?