ogretmenlerin camıya olarak ele almadıgımı belırtıyım busadece bir genellemedir

ilk once ogretmenlerin yapması gereken sudur bilgileri taze olucak ban lisedeki orn : bize lisedeki fen ogretmenim yıldızların isigini gunesten aldını soyledi hocam yanlısınız var dedim buboyle deyi ama kabullenmedi (bu arada ben liseden mezun olalı 2 sene olucak ) ve benim ona saygı duymamı beklıyo sonra bukisiye ogrenci saygiduymaz

sonra zekilerin farkli kisiler olduklarını ve farklı dusun duklerini anlamalı bilime hizmet eden kisiler bunlar arasından cıkar cogu tarihe adını yazdıran bilim adamının okulda dersleri kotudur bunda anlıycaklar

vede bilmediklerini kabul edip onu tamamlamlılar ben derse giripte elindeki notlardan konuyu anlatan kisilerde saygı duyulmaz bunuda bilmeliler

bunlardan en onemlilerinden biride oradaki ogretmenin amacı not vermek deyidir bilgi vermek tir

sonra senin aylen eyitmemis demek deyildir ayleden eytim alamamıs kisileri eyitmektir eyer seni aylen eyitmemis deyipde bunu baskasına atrsak topu busuru insanı feda ederiz cunku bakalım aylesi nakadar eyitilmiski cocugnu eyitsin

bide ogrencini aldıgı kotunot aslında ogrencinin deyil ogretmenındır bunu asla unutmamalı

ogrencini gorevi ogrenmek deyildir aslında ogretmenın gorevi ogretmektir cunki devlet ogrenciye deyil ogretmene para oder

son olarakta sunu deyim ogrenmeyen ogrenci yoktur ogretemeyen ogretmen vardır cunki herkezin farkli bi anlam mantıgı vardır yanı sirkteki 20 zekalı hayvanlar bile eytilrke okuldaki min 69 zekadakı kisi haydi haydiye eytilir

bide neyin ne ise yaradını bilmeden sıfta anlatımaz

bili yorum bazılarıız senın zaten imlan eksik gibi seyler yazıcaksınız

ben burda kimseyi karalamıyorum sadece eksik gordugum bi kac seyi yazdım

ben ogretmen lerin bikismininda gayet bilgili kulturlu cevrelerine karsı duyarlı davranıslarının oldukca duzgun ve neden nerde bulunduklarının bilnicinde olup arastıranlarınında oldunu bil yorum zaten bunlar cevrelerinden gordukleri say gıdan bunun farkında dirlar

yanı benim asil isteyi duyarlı nesillerin yetismesi ama bunun icin gercek arastımacı ogretmenlerlazım

bu yazıyı okudunuz icin cok teskkur ederi

yorumlarınızıda bekliyoırum